Lourdes

Met de parochie op bedevaart naar Lourdes

Inspiratie, kracht, geloof, rust en bezinning; allemaal redenen waarom mensen op bedevaart naar Lourdes gaan. Ook dit jaar heeft u de kans om gezamenlijk met andere parochianen van RK parochie De Levensbron en parochie St Benedictus van 17 tot en met 22 september 2017 naar Lourdes te gaan. Alleen of met meerderen, gezond of ziek, jong of oud, samen maken we er een mooie reis van. Onderweg leren we elkaar beter kennen en doen we een verrijkende ervaring op die we daar en thuis met elkaar kunnen delen. Ook brengen we, door samen op weg te gaan, onze onderlinge verbondenheid tot uitdrukking. We doen inspiratie op die we weer mee terug naar huis nemen, naar onze naasten, maar ook voor onze parochies. In deze reis zal pastor Ineke van Cuijk de pastorale begeleiding hebben. Ria Vos en Annelies Mulder zullen uw hotelleiding zijn.

Programma
De bedevaart naar Lourdes kent een vol, maar gevarieerd programma waarbij ontmoeten centraal staat. Er is ruimte voor bezinning én voor gezelligheid. We verzorgen verschillende rondleidingen over het Heiligdom en door het stadje Lourdes. U kunt deelnemen aan diverse plechtigheden. Uiteraard is er ook een Nederlandstalige viering aan de Grot. Tijdens de bedevaart kunt u kiezen om een hele of halve dagexcursie te maken naar bijvoorbeeld de Pyreneeën.

Vervoer
We vertrekken vanaf de kerk van de H.H. Martelaren van Gorcum met de gehele pelgrimsgroep per bus vanuit Huissen naar vliegveld Maastricht. Daar checken we ons zelf en onze bagage in om vervolgens per vliegtuig onze reis voort te zetten. Vanuit het vliegveld van Tarbes is het ongeveer twintig minuten per bus naar Lourdes. Tijdens de reis geven wij u al informatie over het programma in Lourdes en handige tips. Het hotel beschikt over comfortabele één- twee- en driepersoonskamers. De kamers kunnen met bepaalde hulpmiddelen worden aangepast.

Hotelklasse B 899,00 op basis van volpension.
Toeslag eenpersoonskamer 150,00
Inclusief vervoer per vliegtuig, transfer per bus van vliegveld Tarbes naar Lourdes, pastorale en medische reisbegeleiding, Nederlandstalig programma.

Bent u geïnteresseerd in de bedevaart vanuit de parochies in september 2017?
Neemt u dan contact op met één van onderstaande contactpersonen. Zij kunnen u verder helpen!

VNB parochie coördinatoren De Levensbron
Ria Vos 06 51047878
Annelies Mulder 06 14287712
E mail adres: lourdeswerk@parochiedelevensbron.nl
VNB parochie coördinator Sint Benedictus
Pierre Spaan 06 12681870
E mail adres: p.spaan6@upcmail.nl

Ook kunt u achter in de kerken van elke geloofsgemeenschap hierover een folder vinden.