Zingen bij Jongerenkoor Remember

Repetitie en vieringen
Wij repeteren iedere donderdagavond van 19:30 tot 21:30 in de kerk van Haalderen. Kom gerust eens naar ons luisteren of zing met ons mee!
Een à twee keer in de maand verzorgen we een viering in parochie De Levensbron. We zingen zowel in Huissen-Stad als in Haalderen, met uitstapjes naar de andere kerken van de parochie. Daarnaast laten we van ons horen tijdens tal van evenementen in Lingewaard en maken we uitstapjes naar bijvoorbeeld de gevangenis of een verzorgingstehuis.

Meer over wie wij zijn
Jongerenkoor Remember is opgericht in de voormalige parochie H. Martinus van Gendt, in de tijd van de beatmissen in 't jaar 1967. Inmiddels is er van die beatmissen niet zoveel meer overgebleven; we brengen nu vieringen passend bij deze tijd, waar we onze eigen inbreng in hebben.
Met het samengaan van de voormalige zeven parochies in één parochie De Levensbron, zijn we ons als Jongerenkoor Remember gaan oriënteren op de gehele parochie in plaats van alleen op Gendt. We zien dit als een goede kans om ons breder te profileren en hopen zo ook op nieuwe leden.
Op dit moment bestaat Jongerenkoor Remember uit 20 leden. De leden zijn verdeeld over een viertal stemgroepen: sopranen, alten, tenoren en bassen. Een aantal leden verzorgt naast het zingen ook de instrumentale begeleiding tijdens de repetities en vieringen. Zo kent ons koor twee pianisten, een drummer, een saxofonist en een fluitist.

Website
Op www.jongerenkoorremember.nl staat meer informatie over onze activiteiten. Als je nog vragen hebt, kom gerust een keer langs of stuur een email naar secretariaat@jongerenkoorremember.nl