Parochiële reis naar Polen

Gaat u mee naar Polen?
Parochiële reis voor jong en oud
14 - 21 oktober 2017

Van zaterdag 14 tot en met zaterdag 21 oktober 2017 gaan we op reis naar Polen, een land waar verschillende locaties in onze parochies contacten mee hebben. We beginnen in Cieplice om samen op zondag de eucharistie te vieren. We vervolgen onze reis naar Krakau en gaan op bezoek bij de Zwarte Madonna van Częstochowa. Vanuit Krakau bezoeken wij Wadowice, de geboorteplaats van de Poolse paus Johannes Paulus II, en het concentratiekamp Auschwitz. Kortom een reis waar we cultuur, religie en geschiedenis met elkaar verbinden.
Voor wie nog nooit in Polen is geweest, is dit een prachtige gelegenheid om kennis te maken met een land en volk vol van rijke historie. Voor anderen zal het een warm weerzien zijn.

Vervoer is per luxe touringcar.
De kosten zijn 650,- per persoon, voor gebruik van een éénpersoonskamer geldt een toeslag van 125,-. Voor kinderen tot 16 jaar is de prijs 250,-.
Hierbij zijn de overnachtingen, de meeste maaltijden en excursies inbegrepen.
Voor een reis- en of annuleringsverzekering dient u zelf te zorgen.

Bent u geïnteresseerd? Kom dan naar de eerste informatieavond op dinsdag 18 april a.s. Daar hoort u het hele programma (onder voorbehoud) en andere praktische zaken over deze prachtige reis! (Uw komst graag even melden bij het secretariaat.)

Informatieavonden:

Dinsdag 18 april 19.30 uur, De Hoeksteen, Pr. Irenestraat 58 in Elst
Donderdag 8 juni 19.30 uur: De Hoeksteen, Pr. Irenestraat 58 in Elst
Donderdag 21 september 19.30 uur: De Hoeksteen, Pr. Irenestraat 58 in Elst

De organisatie is in handen van Margreet Sanders en Ronald Heinen en wordt ondersteund door de parochies St. Benedictus en De Levensbron.

Wilt u nu meer informatie of wilt u zich aanmelden voor deze reis? Neem dan contact op met
het parochiesecretariaat op tel. 0481 - 451 371 of per mail naar

secretariaat@stbenedictus.nl of secretariaat@parochiedelevensbron.nl